Tragedii românești pe meleaguri străine

Tragedii românești pe meleaguri străine

Botoșăneni care și-au găsit sfârșitul departe de casă

Zeci de botoşăneni trec anual în lumea celor drepţi printre străini. Plecaţi în afar granițelor țării pentru un trai mai bun, aceştia îsi găsesc sfărşitul departe de casă. Majoritatea cazurilor celor decedaţi sunt victime ale accidentelor rutiere, accidente de munca sau diverse cauze.

În primul trimestru al anului 2016, Serviciul a de Paşapoarte Botoşani a primit numeroase comunicări referitoare la cetăţenii români plecaţi în străinătate care și-au pierdut viața. Este vorba de un număr de 16 persoane decedate.

Printre cele 16 persoane decedate se află şi un tânăr de doar 21 de ani, care și-a pierdut viața în urma unui teribil accident de circulație ce avut loc în Italia. O alta persoană de 40 de ani a murit la spital tot in Italia din cauza unor traumatisme cranio-cerebrale.

Din păcate, mulți dintre botoșănenii care și-au găsit sfârșitul în afara granițelor țării nu se pot odihni pe pământ românesc. De cele mai multe ori, familiile lor nu își permit să repatrieze trupurile neînsuflețite ale celor dragi.

Citeste si:

Facebook Comments