TransDor Tudora, eliminată din Cupa României

TransDor Tudora, eliminată din Cupa României

TransDor Tudora – Metalosport Galați 1-2 (1-0)

Elevul a pierdut în fața fostului său antrenor. Echipa TransDor Tudora, antrenată de Vespazian Colban, a luat bătaie în fața echipei Metalosport Galați, antrenată de Mihai Ciobanu, fostul tehnician de la FC Botoșani. După scorul de 2-1 în favoarea oaspeților, echipa gazdă a ieșit din Cupa României – faza a III-a.

În prezența a aproximativ 300 de suporteri, echipa TransDor Tudora a avut un început de partidă foarte bun. În minutul 5, elevii lui Vespazian Colban au reușit să deschidă scorul prin Leonard Orăşanu. (repriza1-10-meci-goli – minutul 04.15)

Dar tot elanul jucătorilor de la Tudora, culminat de momentul golului, avea să se destrame în minutul 23, când juniorul Alin Bordeianu a primit cel de-al doilea galben şi implicit cartonașul roşu. (repriza1-11-meci – minutul 10.30 – primul cartona galben si repriza1-12 – minutul 2.17 – cartonasul rosu)

Rămași în inferioritate numerică, elevii lui Vespazian Colban au menținut scorul favorabil lor până la pauză. În schimb, în a doua repriză, jucătorii pregătiți de Mihai Ciobanu au schimbat tactica de joc, atacând permanent pentru cel puțin un egal. Și a venit minutul 60, când Metalosport Galați a restabilit egalitatea pe tabela de scor. (repiza2-1-meci-gol – minutul 09.53)

Timp de aproximativ 30 de minute, jucătorii de la TransDor Tudora, chiar și în inferioritate numerică, au rezistat atacului celor de la Metalosport Galați, în ideea că vor intra în prelungirile partidei. Dar a venit minutul 90, când elevii lui Mihai Ciobanu au reușit să marcheze golul care îi trimite în faza a IV-a a competiției. (repriza2-2-meci-gol – minutul 19.50)

La sfârșitul meciului, antrenorul principal de la TransDor Tudora, Vespazian Colban, s-a declarat nemulțumit de faptul că elevii lui au pierdut meciul din mână. Cel mai tare l-a deranjat că arbitrul a eliminat un jucător de-a lui și astfel a rupt echilibrul dintre cele două echipe.

În faza a IV-a a Cupei României, Metalosport Galați va juca cu o formaţie din Liga a II-a.

Citeste si:

Facebook Comments