VIDEO! Traversarea neregulamentară a costat-o viața

Traversarea prin loc nepermis i-a adus sfârșitul unei bătrâne de 70 de ani. Tragedia s-a petrecut sub ochii nepoatei sale. Femeia însoțită de o vecină în vârstă de 77 de ani și de nepoata ei, s-au angajat în traversarea unei străzi din Cătămărăști Deal.  Nu s-au asigurat iar cele două bătrâne au fost spulberate de un autoturism Audi condus de un șofer de 21 de ani.

Femeia de 70 de ani a murit pe loc, vecina ei a fost aruncată într-un șanț, este în stare gravă iar nepoata a suferit un atac de panică.

Cele trei femei se întorceau de la Biserică. Nu s-au asigurat la traversare iar greșeala s-a transformat într-o tragedie. În stare de șoc, șoferul a povestit că pietonii i-au apărut brusc în față și nu a putut să evite impactul.

Martorii au sunat la 112 iar la locul accidentului au ajuns două ambulanțe și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă. Pentru femeia de 70 de ani nu s- a mai putut fac nimic. Vecina ei, a primit primele înhgirijiri, a fost dusă la spitalul din Botoșani iar pentru că starea ei este gravă medicii au decis să o transfere la o clinică din Iași.

Oamenii legii au deschis o anchetă. Traficul a fost blocat în zonă zeci de minute.

Citeste si:

Facebook Comments