VIDEO! Trecere de pietoni, pericol public la Vorona

La capitolul inventivitate nimeni nu-i bate pe români. Atunci când ceva le lipsește își fac singuri. Inclusiv treceri de pietoni. Pare greu de crezut dar în comuna Vorona, cel mai probabil un localnic a luat bidineaua și a desenat un marcaj pietonal acolo unde a crezut de cuviința, fără să-i pese de consecințe.

Noua amenajare trasată la întâmplare pe mijlocul drumului îi derutează atât pe șoferi cât și pe trecători, iar până la o tragedie nu este decât un pas. Poliția a deschis deja un dosar penal și îl caută pe făptaș.

În comuna Vorona a apărut o nouă trecere de pietoni. Nu una reglementată însă de comisiile rutiere și nici realizată cu avizele de rigoare de administratorul drumului. Este vorba de o trecere de pietoni ilegală desenată pur și simplu cu bidineaua, de un localnic, pe mijlocul drumului. De la depărtare pare un marcaj cât se poate de autentic iar mulți șofer dar și pietoni sunt derutați.

Nimeni nu știe însă cine a făcut așa ceva. Unii săteni spun că a fost făcută acum o săptămână și în timpul nopții.

O parte a localnicilor cred că cel care a pictat trecerea ilegală a încercat să facă o faptă bună. Aceștia susțin că în zonă era nevoie de un marcaj pietonal și poate respectivul a încercat să tragă un semnal de alarmă.

Că a vrut sau nu să facă bine, cert este că respectivul a încurcat circulația iar acum este căutat de poliție.

Citeste si:

Facebook Comments