VIDEO! Trei zile de petrecere cu 50.000 de lei

Din peisajul autohton nu vor lipsi nici anul acesta”Zilele Orașului”. Șefii din Primărie au pregătit un proiect de hotărâre și propun alocarea a 50 000 de lei din bugetul local pentru acest eveniment. Suma este însă destul de mică și este greu de crezut că pe scenă vor urca artiști de renume.

Timp de trei zile, Centrul Istoric va fi iar învăluit de fumul de la grătare, de etnicii care sparg semințe și de concerte. Pe 21 aprilie se va da startul petrecerii ce urmează a se încheia în seara zilei de 23 aprilie.

Viceprimarul a precizat că va trimite solicitări în vederea sponsorizărilor și agenților economici. La ultimile ediții afaceriștii nu s-au înghesuit însă să ofere bani. În afară de partea artistică, autoritățile vor avea loc și manifestări dedicate Centenarului.

Botoșănenii se împart în două tabere: cei care sunt doritori de astfel de evenimente și cei care consideră că banii ar trebui să fie investiți pentru dezvoltarea municipiului.

Că vor sau nu, cetățenii, puterea este în mâna șefilor din Primărie iar decizia dacă se va organiza acest eveniment, va fi luată în Ședința de Consiliu Local de la sfârșitul acestei săptămâni.

Citeste si:

Facebook Comments