”Tu ești Dumnezeul meu” o nouă premieră la Teatrul Mihai Eminescu

”Tu ești Dumnezeul meu” o nouă premieră la Teatrul Mihai Eminescu

Un spectacol despre iubirea necondiționată

Lecție de iubire necondiționată într-un spectacol de referință. Iar această lecție este predată de actorii teatrului ”Mihai Eminescu” în ultima premieră din această stagiune. Spectacolul intitulat sugestiv ”Tu ești Dumnezeul Meu” oferă o viziune uluitoare asupra relației dintre om și animal, dintre om și sinele dar nu în ultimul rând dintre om și natură. Și totul prin intermediul unei povești aparent simple, de iubire necondiționată dintre om și animalul său de companie. Regizorul spectacolului, ucrainianca Ludmila Scripa, spune că ”Tu ești Dumnezeul Meu” este un spectacol pentru întreaga familie.

Povestea emoționată dintre Greg, un funcționar obișnuit și Silvia câinele său, este plină de semnificații, care merg direct către sufletul spectatorului într-un mod aparte. Iubirea necondiționată este simbolul absolut în ”Tu ești Dumnezeul Meu”.

La acest spectacol au lucrat o suită de actori talentați ai teatrului botoșănean, spectacol fiind o provocare pentru fiecare artist în parte. Totodată coregrafia spectacolului este semnată de cunoscuta Victoria Bucun.

”Tu ești Dumnezeul Meu” va fi jucat joi de la ora 19.00 pe scena Casei Tineretului din municipiul Botoșani. Regia aparține Ludmilei Scripca, scenografia Nataliei Tarasenko,coregrafia Vicăi Bucun. Spectacolul este o adaptare după piesa lui A.R. Gurney. Din distribuție fac parte actorii Gina Pătrașcu,Bogdan Muncaciu,Silvia Raileanu,Gheorghe Frunza,Irina Mititelu și Petruț Butuman.

Citeste si:

Facebook Comments