VIDEO! Țurcanu, din nou la bară!

Astăzi a avut loc un nou termen în procesul în care este judecat fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu și socrul său, Aristomel Anușca.

Au fost chemați la audieri la Tribunalul Botoșani mai mulți martori, care au fost implicați într-o oarecare măsură în construcția casei de pe Aleea Pajiștei, locuință pe care Florin Țurcanu ar fi primit-o mită de la afaceristul, Marcel Bârsan. În schimbul acestui ”cadou” ilegal, Țurcanu i-ar fi favorizat afaceristului obținerea unor contracte semnate între firma Cornell s Floor și Primării din județ.

Cel de-al șaptelea termen complică și mai mult povestea fostului președinte.

Prin fața judecătorilor și a procurorului DNA au trecut astăzi arhitecți, foști consilieri ai lui Florin Țurcanu, care au derulat firul întâmplărilor din perioada în care s-a construit controversata casă de pe Aleea Pajiștei.

Avocații lui Țurcanu s-au plâns instanței că martorii sunt înhibați și intimidați de procurorul DNA.

Declarațiile martorilor încep să se contrazică, iar povestea ilegală în care a intrat Florin Țurcanu este departe de a se finaliza.

Cert este că fostul șofer al lui Florin Țurcanu și totodată copilul lui de suflet, Ștefan Codău, a fost pus sub urmărire penală pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului.

Ștefan Codău joacă un rol cheie în acest proces. El a fost practic omul de legătură între Florin Țurcanu și patronul Cornell s Floor pe parcursul construcției locuinței.

Un nou termen al procesului a fost programat și va avea loc peste două săptămâni.

Citeste si:

Facebook Comments