Țurcanu vizitat zilnic de șeful de la ”doi și-un sfert”?

Acuzații grave din partea lui Dumitru Zmău

Acum că Florin Țurcanu se află în arest preventiv, unii din foștii colegi au început să-i aducă și alte acuze. Fostul liberal, Dumitru Zmău, acum vicepreședinte ALDE Botoșani, spune că din cauza unor astfel de fapte de corupție înfăptuite de Florin Țurcanu el a părăsit PNL-ul. Mai mult, acesta spune că anumiți șefi de instituții, care aveau cunoștințe de anumite lucruri nu tocmai ortodoxe, ar fi trebuit să fi sesizat din timp organele abilitate de cercetare.

Zmău a mai spus că având în spate zeci de ani de experineță în poliție a văzut multe lucruri necurate care se făceau la Consiliul Județean Botoșani, în perioada când președinte era Florin Țurcanu.

Vicepreședintele ALDE Botoșani, acuză șefii serviciilor de informații de la Botoșani, că nu s-au autosesizat la aceste fapte de corupție. Mai mult, Dumitru Zmău spune că șeful de la doi și un sfert îl vizita zilnic pe fostul președinte CJ Florin Țurcanu.

În prezent, Florin Țurcanu se află în arest preventiv de 30 de zile pentru acuzația de trafic de influență în formă continuată.

Citeste si:

Facebook Comments