Tutunul dăunează grav…libertății

Arestat preventiv pentru contrabandă

Un bărbat de 40 de ani din județul Botoșani a ajuns după gratii, după ce a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce transporta țigări de contrabandă. S-a întâmplat la finele săptămânii trecute, când polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenii și combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în timpul acestei acțiuni, oamenii legii au oprit în trafic un autoturism Opel, în localitatea Cotu Miculinți.

Polițiștii dețineau informații că autoturismul este utilizat pentru transportul de țigări de contrabandă. După ce l-au legitimat pe conducătorul auto, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul era burdușit de țigări de contrabandă. Aproape 10.000 de pachete de țigări marca Ritm, în valoare de peste 112.000 de lei au fost ascunse în mașină. Conducătorul auto, se pare, este o cunoștință mai veche a polițiștilor de frontieră. În anul 2013 bărbatul a fost cercetat pentru complicitate la contrabandă. De aceasta dată, bărbatul de 40 de ani a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile.

Oamenii legii au confiscat întreaga cantitate de țigări dar și autoturismul, în valoare de 10.000 de lei, cu care acestea erau transportate.

Citeste si:

Facebook Comments