Ucis pentru o glumă

Crimă oribilă la Dimăcheni

Trei copii mici au rămas orfani de tată după ce un consătean le-a ucis cu sânge rece părintele. S-a întâmplat ieri seară, pe un drum din comuna Dimăcheni, chiar în fața porții agresorului. Victima, Florin Zaharia de 38 de ani a mers la înmormântarea cumnatului său, iar mai apot s-a întâlnit cu Valentin Istrate cu care s-a oprit la un bar din sat unde au consumat băuturi alcoolice. În timpul discuțiilor victima ar fi făcut o glumă care l-ar fi supărat pe agresor. Cei doi s-au luat la ceartă, dar între timp s-au calmat. Spre seară, ei trebuiau să meargă în câmp la animale. Victima a luat căruță și a mers să îl i-a și pe amicul său. Când a ajuns în fața porții, Valentin Istrate a venit înarmat cu un cuțit și cu un topor și l-a lovit fără milă pe bărbatul de 38 de ani, care a căzut secerat. Martor a fost un alt consătean care văzându-l pe agresor înarmat a fugit pentru a-și salva viața.

Bărbatul spune că cei doi erau prieteni buni și mergeau împreună la animale. Se pare că agresorul s-ar fi enervat la culme de o glumă a bărbatului ucis.

Crima de ieri seară a șocat întreaga comunitate din Dimăcheni.

Împietrită de durere, soția victimei, care tocmai și îngropase fratele în aceeași zi, încerca să înțeleagă ce s-a întamplat și cum s-a putut ajunge la crimă de la o glumă.

Ea are de crescut singură trei copii minori, niciunul mai mare de 10 ani.

La fața locului a ajuns și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani care au interogat martorii.

Bărbatul suspectat că a comis omorul a fost reținut de polițiștii botoșăneni.

Citeste si:

Facebook Comments