Ucisă de inconștiența unor șoferi băuți

Au pariat cu viața Andei?

Detalii șocante au ieșit la iveală în urma teribilului accident în care Anda Dănăilă și-a pierdut viața. Cei doi bărbați care au provocat cumplitul eveniment de sâmbătă au băut bine înainte de a se urca la volan. Mai mult, oamenii spun că cei doi, Florin Stănescu de 46 de ani și Emil Bujor de 47 de ani, ar fi pus un pariu, care ajunge primul în comuna Păltiniș. Cei doi conduceau, pe strada 1 Decembrie, mașini puternice, unul un Audi A5, iar celălalt un autoturism Audi A6. LA un moment dat cel cu Audi A5 s-a angajat în depășirea, autoturismului Audi A6, și a intrat pe contrasens, impactând violent autoturismul VW Golf condus regulamentar de Anda Dănăilă. Totodată, mașina care a fost depășită s-a izbit în cele două autoturisme și într-o căruță.

În urma testelor bilogice a rezultat o alcoolemie de 1,50 g/l alcool pur în aerul expirat, în cazul lui Florin Stănescu, și 1,10 g/l alcool pus în aerul expirat în cazul lui Emil Bujor. Unul dintre bărbații vinovați de producerea accidentului, Emil Bujor, a fost coleg de clasă cu tatăl tinerei ucise. Și se pare că acesta nu este la primul astfel de eveniment.

Emil Bujor se pare că este certat cu legea. El este anchetat de procurorii DIICOT pentru că ar fi condus o rețea de traficanți de țigări. Cei doi șoferi care făceau curse ilegale pe străzile Darabaniului au fost arestați preventiv.

Citeste si:

Facebook Comments