VIDEO! Ucisă în somn de propriul tată

Întâmplare înfiorătoare în noaptea de sâmbătă spre duminică în satul Vânători, comuna Gorbănești. O fetiță de doar cinci ani a fost ucisă în casa părintească de propriul tată.

Bărbatul a venit acasă în stare avansată de ebrietate și a încercat să își înjunghie soția. Femeia a fost salvată iar victimă a căzut singurul lor copil. Bărbatul a fost arestat preventiv și este acuzat de omor.

Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Individul în vârstă de 31 de ani a muncit sâmbătă toată ziua prin sat. Spre seara a venit acasă beat, a continuat să consume alcool, iar spre miezul nopții a dat drumul la muzică cu volumul la maxim. Soția a încercat să îi explice că fetița lor doarme, fapt ce l-a scos din minți.

Bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a vrut să o înjunghie pe femeie. Țipetele i-au fost auzite de mama agresorului care a reușit să o scape din mâinile lui. Femeia nu a mai avut însă timp să o salveze și pe copilă.

Cele două femei au fugit în curte iar la scurt timp bărbatul a apărut în ușă și le-a spus că și-a înjunghiat fiica. Oamenii legii au găsit-o pe copilă într-o baltă de sânge iar pe tatăl ei întins într-un pat, aproape să adoarmă.

La fața locului a ajuns o ambulanță dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Oamenii din sat îl descriu pe tatăl copilei ca fiind un om agresiv. A făcut mereu probleme iar vecinii îi știau de frică. În noaptea de sâmbătă spre duminică bărbatul a fost ridicat de oamenii legii iar duminică a fost dus la Parchet pentru audieri.

Tatăl acuzat că și-a ucis fetița este în arest preventiv pentru 30 de zile și și-ar putea petrece restul vieții în spatele gratiilor.

Acasă, la Gorbănești, mama se pregătește să își înmormânteze îngerașul cu părul blond.

Citeste si:

Facebook Comments