Un adolescent beat a furat o mașină și a făcut accident. O tânără de 17 ani a fost rănită

Un adolescent beat a furat o mașină și a făcut accident. O tânără de 17 ani a fost rănită

De Ziua Mamei un tânăr de 17 ani din comuna Corni s-a gândit să îi facă celei care i-a dat viața un cadou mai inedit.

A băut câteva pahare, după care a luat o mașină și aplecat la plimbare. Însă, în timp ce conducea pe un drum din localitatea Vorona Mare, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasarea, împrejurare în care autovehiculul a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Cercetările efectuate au stabilit că minorul şi-a însuşit autovehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice, profitând de neatenţia proprietarului şi de faptul că autovehiculul era neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei minore de 17 ani, pasageră in autoturism pe locul din dreapta față.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv penrtru care a fost condus la Spitalul judeţean Botoșani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unui vehicul, sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul, fără permis de conducere şi furtul în scop de folosință.

Citeste si:

Facebook Comments