UN BOTOȘĂNEAN A DISPĂRUT ÎN MAREA BRITANIE

HAIDEȚI SĂ DĂM O MÂNĂ DE AJUTOR O fostă colegă de facultate încearcă să-i dea de urmă cu ajutorul rețelelor de socializare.

Un tânăr botoșănean de 26 de ani, Constantin Macsim, ”Coco” pentru prieteni, a dispărut fără urmă de o săptămână. Acesta plecase în Anglia pentru a-și face un rost în viață și locuia împreuna cu un prieten, însă nici acesta nu mai știe nimic de el pentru că din ziua dispariției nu a mai trecut pe acasă. Pe 8 martie, Coco a sunat în țară aceasta fiind, de altfel, ultima dată când familia a vorbit cu el.

”Am 871 de prieteni pe Facebook. Un om grozav, Constantin Macsim, fost coleg de facultate, crescut în Botoșani, e dat dispărut în Anglia, Tamworth, Staffordshire. Voi, ăștia 871 de prieteni, aveti alți câțiva prieteni în UK. Dacă tot ne facem că ne cunoaștem, adică suntem prieteni pe Facebook, putem share-ui poza cu el plus numerele de contact în cazul în care sunt ceva informații pe care cei apropiați nu le știu. Mulțumesc!”, este mesajul postat de colega și prietena acestuia.

Despre băiat nimeni nu mai știe absolut nimic din data de 8 martie când a fost văzut ultima dată, seara, în Tamworth,UK. Constantin Macsim are aproximativ 1.80 m. înălțime și ultima dată când a fost văzut purta haine închise la culoare și avea la el un rucsac negru. Cei care dețin informații sau l-au văzut pe tânărul român pot suna la numerele de telefon 07490370915 în Marea Britanie sau 0740940959 în România. Prietenii și apropiații au încercat de nenumărate ori să îl sune însă telefonul personal este închis, acesta fiind motivul pentru care au pus la dispoziție numerele de telefon la care așteaptă cu înfrigurare un semn.

De asemenea, contul acestuia de Facebook a fost invadat de mesaje ale prietenilor care încă mai speră într-un semn de viață.”Frățioare nici acum nu ai văzut această poză! Te rog dă un semn … măcar să știm că ești bine … Sunt îngrijorat .. .toată lumea este! Te aștept să vii cu bine acasă frățioare”, a scris un prieten al lui Coco.

Ultimele informații postate de apropiați pe Facebook spun că autoritățile au fost deja anunțate și că în curând vor începe și căutările oficiale ale românului.

 

Sursa: ro.blastingnews.com

Citeste si:

Facebook Comments