VIDEO! Un copil de 10 ani a murit carbonizat sub ochii prietenilor

Moartea cumplită pentru un băiețel de 10 ani din Frumușica. Copilul a fost pur și simplu carbonizat după ce a intrat în interiorul unui transformator situat pe un câmp din afara localității. Localnicii sunt revoltați și spun că deși amenajarea de înaltă tensiune era un pericol constant pentru copii, nimeni nu a luat nicio măsură pentru a îngrădi accesul sau măcar de a bloca porțile transformatorului.

Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.

Un copil în vârstă de 10 ani, din localitatea Frumușica juca luni seară, fotbal, pe un câmp din apropiere, împreună cu băieții din satul Rădenii Noi. La un moment dat, mânat de curiozitate băiețelul a deschis cutia unui vechi transformator amplasat chiar pe imașul unde copii jucau fotbal. Sub ochii îngroziți ai prietenilor, copilul a fost pur și simplu carbonizat. Prin trupul său au trecut peste 20.000 de volți. Mărturiile sătenilor care au văzut ceea ce s-a întâmplat sunt cutremurătoare.

Copilul a murit pe loc, trupul său fiind aruncat pur și simplu afară de forța descărcării electrice. La fața locului au sosit echipajele de intervenție, dar au putut constata doar decesul. Sătenii adunați la fața locului, mulți înlăcrimați, pentru că îl cunoșteau pe copil, au adus acuzații grave celor responsabili de operarea în siguranță a transformatorului.Aceștia spun că amenajarea deosebit de periculoasă pentru copii nu era împrejmuită și nici măcar nu avea ușile blocate.

 Unii localnici spun însă, că zona a fost împrejmuită și asigurată în urmă cu câțiva ani.

În momentul de față se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum au avut loc faptele și cine se face vinovat de cele întâmplate.

 

 

Citeste si:

Facebook Comments