VIDEO! Un copil și-a găsit sfârșitul la pescuit

Un băiat, care abia își făcuse buletinul, și-a găsit sfârșitul la o partidă de pescuit. Adolescentul a mers duminică, împreună cu un vecin, la un iaz din Negreni, comuna Știubieni. Entuziasmat că a prins un pește, când a vrut să-l tragă din apă, s-a dezechilibrat și căzut în adâncuri. După zeci de minute de căutări salvatorii l-au scos la suprafață, dar manevrele de resuscitare au fost inutile.

În dimineața zilei de duminică, băiatul din satul Chișcăreni, însoțit de un vecin în vârstă de 60 de ani, a mers la pescuit. Au aruncat undițele în apă și au așteptat. Bucuria a fost atât de mare pentru copil când a văzut că a prins un pește încât s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Speriat, bărbatul a sunat la 112 și a așteptat salvatorii. La fața locului au ajuns scafandri, pompieri și echipaje medicale.

În zonă s-au făcut săpături, iar apa depășește patru metri adâncime. După aproape o oră de căutări, copilul a fost scos din apă. În timp ce medicii încercau să-l readucă la viață pe băiat, în zonă a ajuns într-un suflet și mama lui.  Femeia spune că și-a pus toată încrederea în vecinul care îl însoțea pe copil la pescuit.

Trupul adolescentului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, iar după efectuarea necropsiei se va stabili cauza decesului. Este posibil ca în cădere băiatul să se fi lovit și din acest motiv nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Citeste si:

Facebook Comments