Un elev acuză că a fost bătut în Mall de agenții de pază

”Le spuneam că am 16 ani ca să mă lase în pace”, este mărturia unui tânăr care acuză că a fost bătut în văzul botoşănenilor de către agenţii de pază detaşaţi la Uvertura Mall. Băiatul, elev al Colegiului Național Mihai Eminescu, spune că agenţii s-ar mai fi luat o dată de el şi de prietenii lui. Acum însă l-au prins pe băiat şi l-au lovit cu bâtele.

Incidentul ar fi avut loc sâmbătă seara în mall. Din câte se pare între băiat, prietenii acestuia şi agenţii de pază ar fi existat şi înainte un conflict.

Din spusele tânărului, în acea seară, a ieşit afară în parcare, când doi dintre agenţii de pază au început să îl lovească. L-au dus apoi cu forţa în camera lor din incinta mall-ului şi l-au bătut fără milă cu bâtele.

Martorii la incident au sunat la 112. La faţa locului a sosit un echipaj al poliţiei care a pus capăt conflictului şi l-a audiat pe tânăr. Iniţial acesta a refuzat să depună plângere.

Poliţistii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă şi cercetează acest caz pentru a stabili identitatea persoanelor implicate .

Citeste si:

Facebook Comments