VIDEO! Un festival așteptat

Au mai rămas doar câteva ore până la cel mai așteptat festival al verii. Vorbim de Festivalul Zilele Nordului care se va desfășura pe parcursul a patru zile, în perioada 17-20 august. Iubitorii de muzică pop, rock, și electro sunt asteptați la Darabani începând de mâine.

Zilele Nordului este un festival de muzică, arte și călătorii unde artiști și turiști din întreaga țară se întâlnesc pe malul Prutului la sărbătoarea Nordului. Printre trupele care vor concerta în Poiana Teioasa se numără: Moonlight Breakfast, The Kryptonite Sparks, JazzyBIT, Taraf de Caliu și Coma.

Pe lângă concerte participanții vor avea parte și de filme în aer liber, tenis și un maraton de ciclism vor avea parte cei care vor veni la festival.

Scopul acestui festival nu este doar distracția ci și reabilitarea Şcolii Vechi din Darabani. Organizatorii încurajează participanții să doneze bani sau materiale de construcție pentru repararea clădirii.Deschiderea festivalului are loc joi, 17 august la Conacul Balș din Darabani.

Citeste si:

Facebook Comments