VIDEO! Un nou început pentru elevii botoșăneni

Gata distracția, a început școala! De astăzi s-a terminat cu trezitul spre amiază și cu orele interminabile în fața calculatorului. Dacă nu și în următoarele zile, cel puțin astăzi, bucuria a fost mare. Momentul revederii colegilor a adus zâmbete pe fețele elevilor, nerăbdători să schimbe impresii de vacanță. Cele mai mari emoții le-au simțit părinții, bunicii și mai ales bobocii de clasa I.

Elevii și-au luat ghiozdanele în spate, hainele noi, și au pornit, spun ei, cu dreptul, spre noul an școlar. N-a lipsit din peisajul dimineții aglomerația din trafic. Șoferii au avut însă timp să observe pe trotuare parada buchetelor de flori dichisit pregătite.

La Colegiul Mihai Eminescu, festivitatea de deschidere a noului an școlar a început la ora 9. Timid, într-un colț din curtea liceului, un bunic își frângea palmele de emoție în așteptarea nepoțelului. Ochii bunicului s-au umplut de lacrimi la vederea băiețelului. A urmat o îmbrățișare lungă și urări frumoase.

La 9 fix a început festivitatea cu binecuvântarea elevilor. Elevii au excelat mai ales la capitolul vestimentație. Domnișoarele au îmbrăcat rochii, majoritatea decente, iar băieții au ales stilul casual, tricou sau o cămașă lejeră.

Dacă astăzi a fost zi de acomodare, de mâine elevii vor primi un orar provizoriu.

Citeste si:

Facebook Comments