VIDEO! Un puști de 11 ani predă matematica altor copii

Ambiție, determinare și dorință de a ajuta! Sunt calitățile  care îl caracterizează pe Mihai, un elev de clasa a V-a de la Liceul cu Program Sportiv din Botoșani. Iubește matematica și îi place să își ajute semenii.De aceea în timpul liber este voluntar la matematică în cadrul programului Bibliovacanța.

La doar 11 ani Mihai este un copil excepțional. În loc să se joace cu cele mai moderne jucării, sau să își petreacă ore în fața calculatorului ori a telefonului preferă să predea matematica altor copii mai mici.

Micuții sunt încântați că au șansa de a învăța de la un profesionist.

Nu toți elevii lui Mihai sunt ascultători și dornici de a învăța. Băiatul are însă metodele lui distractive prin care reușește să le stârnească interesul pentru matematică chiar și celor mai năstrușnici elevi.

Alături de Mihai, la catedra improvizată se află și Alfred, colegul său în vârstă de 15 ani. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai.

Mândru de un asemenea ‘’profesor’ este și directorul Bibliotecii Județene Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, Cornelia Vezeteu.

Mihai și Alfred predau matematica împreună la aproximativ 15 copilași dintre care cel mai mic are doar șase anișori.

Citeste si:

Facebook Comments