Un scuterist băut și-a băgat fiica în spital

A fost implicat într-un accident rutier

O copilă de doar 15 ani ajuns, astăzi, la Spitalul de Pediatrie din Botoșani, după ce scuterul pe care se afla, împreună cu tatăl său, a fost implicat într-un accident. Evenimentul rutier a avut loc în sensul giratoriu de la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava. Se pare că scuterul care a intrat în sensul giratoriu și venea dinspre Hudum, îndreptându-se spre strada Sucevei, a lovit în plin un autoturism Opel Astra, ce se deplasa dinspre ACR spre CET.

Acesta, însă, a intrat în sensul giratoriu fără să acorde prioritate. În urma impactului, tânăra de 15 ani care se afla pe mopedul condus de tatăl său, a căzut și s-a lovit la cap. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest și nu mică le-a fost polițiștilor surpriza să contate că mopedistul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători s-au ales cu dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă, respectiv pentru conducerea unui autovehicul pe drumuri publice sub influența băuturilor alcoolice. Copila a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul de Pediatrie.

Citeste si:

Facebook Comments