VIDEO! Un sfert de veac dedicat învățăturii și performanței

Una dintre cele mai prestigioase școli din județul Botoșani a împlinit 25 de ani de activitate. Este vorba despre Școala gimnazială numărul 6 ”Grigore Antipa”. Unitatea de învățământ din cartierul Bucovina, este una dintre primele școli românești construite după 1989 dar și prima școală din țară care a beneficiat de un laborator de informatică funcțional.

Miercuri, la Casa de Cultură a Sindicatelor, elevii și profesorii Școlii gimnaziale numărul 6 ”Grigore Antipa” din municipiul Botoșani, au sărbătorit 25 de ani de existență. Aniversarea a avut loc într-un cadru festiv și a debutat cu imnul școlii.

A urmat un program artistic realizat de către elevii școlii.

Invitat de seamă la un sfert de veac de existență, a fost Aristotel Samoilă primul director al școlii. Acesta a rememorat ziua în care școala dedicată marelui biolog român, Antipa, și-a deschis porțile.

Tot de la Aristotel Samoilă elevii au aflat că școala numărul 6 este prima din România, care a avut un cabinet de informatică funcțional. Iar primul calculator a fost mare cât o încăpere.

Școala numărul 6, Grigore Antipa este una dintre cele mai bune școli din județul Botoșani. Faima cadrelor didactice dar și a rezultatelor deosebite ale elevilor este binecunoscută la Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments