Un șofer beat a intrat cu mașina într-un…bar

S-a întâmplat sâmbătă după amiază

A vrut să își mute mașina pe locul său de parcare dar s-a izbit într-un bar! Este pățania unui șofer de 53 de ani, care băut fiind s-a urcat la volanul mașinii sale parcată pe un loc rezervată persoanelor cu handicap. Bărbatul a vrut să o mute pe locul său, însă nu a mai apucat, acesta izbindu-se în zidul unui local din apropierea Pieței Mari. Zgomotul produs i-a speriat teribil pe clienții cares e aflau în acel moment în bar dar și pe proprietar. Speriați oamenii au ieși afară să vadă ce s-a întâmplat.

La fața locului a ajuns imediat și un echipaj de poliție, care l-a luat la întrebări pe șoferul euforic care nu înțelegea ce a făcut. El nu a vrut decât să își mute mașina câțiva metri, dar l-au lăsat frânele. În fața oamenilor legii care au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest, șoferul turmentat a făcut și puțin circ. El a refuzat inițial să sufle, susținând sus și tare că … nu se afla pe drum public.

În cele din urmă, convins fiind de polițiști că situația lui se poate agrava dacă nu suflă în alcooltest, bărbatul de 53 de ani se conformează. Doar că nu îi iese de prima dată.

S-a lăsat greu convins să suflet în etilotest, dar a refuzat categoric recoltarea probelor biologice de sânge. Așa că el nu va uita însă prea ușor evenimentul de sâmbătă după amiză. Nu îl lasă legea.

Citeste si:

Facebook Comments