Un șofer beat criță s-a izbit cu mașina într-o căruță. O femeie a fost rănită

Un șofer beat criță s-a izbit cu mașina într-o căruță. O femeie a fost rănită

Duminică, un bărbat de 41 de ani, din judeţul Iaşi care se deplasa în calitate de conducător auto pe raza localităţii Mileanca, pe fondul consumului de alcool, a acroşat un vehicul cu tracţiune animală, staţionat regulamentar pe partea dreaptă a drumului.

În urma coliziunii a rezultat rănirea unei femei de 61 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

În aceeași zi, poliţiştii municipiului Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Hudeşti.

Întrucât conducătorul auto se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments