VIDEO! Un subsecretar dă de pământ cu doi șefi de la apă

Ajuns subsecretar de stat la Ministerul Apelor și Pădurilor, fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv a avut astăzi o răbufnire la adresa unor foști și actuali șefi de la apă . Dan Deleanu a anticipat demiterea lui Gabriel Cârlan de la cârma unității iar despre directorul tehnic, Cătălin Fetcu, nu a avut deloc cuvinte de laudă.

La câteva luni după ce a fost numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Apelor și Pădurilor, Dan Deleanu a susținut astăzi o conferința de presă la sediul PSD. De trei ani de zile, Deleanu era măcinat de faptul că nu a reușit să lămurească anumite acuzații de i-au fost aduse în perioada în care era membru și președinte al Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv. Criticile veneau atunci din partea conducerii PNL a Consiliului Județean.

Dan Deleanu susține că societatea a fost condusă politic de Gabriel Cârlan și a anticipat că acesta va fi înlăturat de la cârma societății. Acest lucru s-a întîmplat cum de altfel era de așteptat. După ce Consiliul Județean a fost preluat de conducerea PSD, în fruntea Nova Apaserv a fost numit social democratul Albert Tănase.

Comentarii acide a avut subsecretarul de stat și la adresa lui Cătălin Fetcu. Directorul de la Nova Apaserv a reușit recent să promoveze un concurs în cadrul Primăriei Botoșani pentru funcția de director la Direcția de Dezvoltare.

Există informații că proiectele cu probleme de la apă l-au determinat pe Fetcu să plece.

Deleanu a evitat să comenteze activitatea actualului șef de la apă, colegul său de partid, Albert Tănase pe motiv că nu îi cunoaște performanțele.

Citeste si:

Facebook Comments