Un tânăr a ars după ce a incendiat o mașină, din răzbunare!

Un tânăr a ars după ce a incendiat o mașină, din răzbunare!

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Dorohoi, a ajuns în stare gravă la spital după o răzbunare cu foc. A dat foc unei mașini, dar a fost și el cuprins de flăcări. Mihai O. a împrumutat în urmă cu ceva timp bani de la o cunoștință dar a uitat să îi mai returneze.

Persoana de la care a luat banii i-a spus în repetate rânduri să îi restituie, dar aceste insistențe l-au enervat la culme pe tânăr. În noaptea de miercuri spre joi tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, știind unde și-a parcat cel de la care a împrumutat bani mașina a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, dar s-a stropit și el din greșeală, astfel că a început imediat să ardă ca o torță.

Locatarii care au văzut focul au sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp pompierii. Tânărul a luat-o la fugă și a mers acasă unde s-a băgat în cada cu apă rece. Când nu a mai suportat durerile a sunat la 112.

Cu arsuri pe 63% din suprafața corpului, acesta a fost transportat la spital, iar în cursul zilei de joi a fost transportat cu o ambulanță la Adjud, de unde va fi preluat de un elicopter SMURD și va fi dus la Spitalul de Arși din București.

Pentru mai multe detalii click aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments