Un tir încărcat cu cereale s-a răsturnat la intrarea în Flămânzi

Un tir încărcat cu cereale s-a răsturnat la intrarea în Flămânzi

Drumul ce leagă municipiul Botoșani de Târgu Frumos pare să se transforme într-un drum al groazei pentru șoferi.

După ce în urmă cu doar două zile două persoane și-au găsit sfârșitul pe drumul european E58, aseară un alt bărbat a văzut moartea cu ochii.Vasilică Stoiu, de 43 de ani , se afla la volanului unui camion încărcat cu semințe de florea soarelui, și se deplasa dinspre Botoșani spre Iași.

La un moment dat, în localitatea Cotu, într-o pantă a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens, unde s-a răsturnat cu tirul pe marginea din partea stângă a drumului, în pădure. Doar o minune a făcut ca șoferul, din Tulcea, să scape cu câteva răni ușoare și cu o sperietură puternică.

Mai multe crengi au străpuns cabina tirului, care, din fericire, nu l-au rănit pe bărbat. Până la sosirea salvatorilor, el a fost ajutați de colegii, cu care mergea în coloană, să iasă din cabină.

Cel mai probabil totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni. Și pentru că din rezervor se scurgea o mare cantitate de combustibil, pompierii au intervenit mai apoi pentru a înlătura orice pericol.

Mare parte din încărcătura camionului s-a răsturnat pe carosabil, și tot pompierii au fost nevoiți să le dea la o parte semințele de floarea soarelui. Din cauza accidentului în zona s-a circulat cu dificultate.

Citeste si:

Facebook Comments