Una din persoanele rănite în accidentul de la Lebăda a decedat

Bărbatul avea 54 de ani

Una din persoanele rănite în accidentul de la Lebăda a decedat! În urma accidentului din data de 24 martie soldat cu rănirea a patru persoane, bărbatul de 54 de ani care a fost preluat în comă de către ambulanţă, a murit. Bărbatul era pasager pe bancheta din spate a autoturismului VW Touran şi fusese luat la ocazie. În urma impactului puternic bărbatul aflat în autoturismul VW Touran a suferit mai multe traumatisme și9 a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Acesta a primit tot sprijinul medical dar pentru că starea lui nu era tocmai bună medicii au hotărât ca acesta să fie transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi. În cursul acestei săptămani starea bărbatului s-a agravat și a murit. Vă reamintim că pe 24 martie patru persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un alt autoturism.

Totul s-a întâmplat în apropierea cartierului Alfa Land, când o tânără de 33 de ani, aflată la volanul unui Mercedes a vrut să intre în curtea locuinței sale, din cartierul Alfa Land, iar după sensul giratoriu a oprit, pe linie dublă continuă, pentru a face la stânga. Femeia nu a mai apucat să facă manevra din cauză că a fost lovită puternic din spate de un autoturism VW Turan, condus de un bărbar de 44 de ani din comuna Copălău.

În autoturismul condus de acesta se aflau și persoanele care au suferit cele mai grave răni.

Citeste si:

Facebook Comments