,,Unirea Principatelor Române” supravegheată de jandarmi

,,Unirea Principatelor Române” supravegheată de jandarmi

În data de 24 ianuarie, jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța la manifestările publice organizate cu prilejul împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, în cooperare cu efective de poliție, pompieri și polițiști locali.

Dimineața, începând cu ora 10.00, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor fi prezenți la depunerea de coroane de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața I.P.J. Botoșani, iar un pluton de 19 jandarmi va face parte din detașamentul de onoare care va defila cu această ocazie pe Bulevardul Mihai Eminescu.

În aceeași zi, începând cu ora 14.00, efectivele de jandarmi vor acționa pentru desfășurarea în condiții civilizate a spectacolului oferit de Rapsozii Botoșanilor pe esplanada Palatului Administrativ, iar în orașul Darabani la manifestările cultural-artistice de la Casa de Cultură din localitate și la defilarea cu torțe.

De asemenea, în perioada 20 – 24 ianuarie, oamenii legii vor acţiona în sistem integrat, împreună cu lucrători din cadrul I.P.J. Botoșani, precum și prin patrule de jandarmi, pentru menținerea ordinii și liniștii publice în mediul urban și rural, în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunilor.

Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori şi forţele de ordine şi să solicite sprijinul forţelor de ordine în mod direct sau prin apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112, în caz de necesitate.

Citeste si:

Facebook Comments