UNPR și-a “lansat la apă“ candidații pentru alegerile locale

Tereza Nica vrea să fie primar de Botoșani

UNPR Botoșani și-a «lansat la apă» candidații pentru alegerile locale. Pentru Primăria Botoșani partidul a pregătit-o pe Tereza Nica.

Vineri după-amiază, a avut loc lansarea candidaților UNPR pentru alegerile locale din județul Botoșani. Centrul atenției a fost Tereza Nica, „proaspăta” achiziție a UNPR și care va intra în „lupta” pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Alături de ea, pentru a o susține în competiția electorală a venit și noul președinte al UNPR, Valeriu Steriu, secondat de deputații Luminița Adam, Vali Blanariu, dar și de Florentina Vasiliu, prim-vicepreședintele Organizației de Femei.

Pe lista cu candidați se află și Doru Tomac, directorul de la Registrul Auto Român Botoșani, care va candida pentru mandat de consilier, dar este și propunerea UNPR pentru președinția Consiliului Județean. Acesta a mai candidat și în 2012 pentru un mandat de consilier județean dar pe lista USL din partea PSD.

Pe lista de candidați a UNPR se află foști primari, cum ar fi Vasile Adăscăliței la Răchiți, Stelică Trofin la Dîngeni și Ioan Amatrică la Adășeni. Însă, așa cum a remarcat și Tereza Nica, sunt și multe candidate femei, ea fiind cap de listă la Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments