VIDEO! UPU, ring de bătaie pentru huligani

Unitatea de Primiri Urgențe a fost transformată în ring de bătaie pentru câțiva tineri, care cel mai probabil au petrecut mult înainte.

Scenele incredibile au fost surprinse în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.45, de camerele de supraveghere.

În imagini se văd doi tineri care intră în grabă în Unitate pe ușa de la Resuscitare. Cel mai probabil se ceartă cu alți tineri, care îi urmăresc îndeaproape.

După câteva secunde indivizii ies, însă unul dintre ei lovește cu piciorul ușa de sticlă care se sparge. Ies puțin afară și își întărâtă adversarii, după care fug din nou înăuntru.

Un alt tânăr, îmbrăcat cu geacă verde se apropie în fuga, dar evite să intre și pleacă. În urma sa, după puțin timp, ies cei doi indivizi care s-au refugiat în UPU, însoțiți de un agent de securitate. Se pare că tinerii făceau parte din două grupuri, care s-au luat la harță pe stradă, iar scandalul ar fi degenerat.

Pentru a se salva unii dintre tineri s-au adăpostit pe holurile Unității de Primiri Urgențe. Nu s-a depus plângere în acest caz, însă, polițiștii sunt pe urmele indivizilor și cel mai probabil vor deschide un dosar penal pentru distrugere.

Citeste si:

Facebook Comments