Urban Serv, câștigătoare!

Societatea Urban Serv a învins.

După ce i s-a aprobat contestația și, în urma reevaluării ofertelor, operatorul din Botoșani a câștigat licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor pe zona IV. Conducerea societății speră ca până la sfârșitul anului să se semneze contractul.

În urma reevaluării ofertelor la licitația pentru delegarea serviciilor de colectare și transport a deșeurilor pe zona IV din județul Botoșnai, autoritatea contractată a desemnat Urban Serv ca fiind câștigătoare.

Inițial, firma desemnată câștigătoare a fost Rosal București, dar Urban Serv a contestat rezultatul licitației. Mai departe, contestația a fost admisă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, iar, în baza deciziei dată de la nivel central, s-a făcut și noua reevaluare.

Prețul ofertat de Urban Serv a fost de 67,87 de lei pe tonă, iar zona ce urmează să fie deservită este municipiul Botoșani, orașul Bucecea și 22 de localități limitrofe. Dacă noul rezultat nu va fi contestat se va putea semna contractul.

În paralel este deschisă o acțiune în instanță prin care firma Rosal București a contestat decizia de reevaluare dispusă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

 

Citeste si:

Facebook Comments