VIDEO! Urmărire ca în filme pe un drum din județ

Un șofer din județul Botoșani a vrut să scape de urma polițiștilor dar a dat de necaz. În cursul zilei de duminică, șoferul gonea pe raza comunei George Enescu, nu a oprit la semnalul oamenilor legii și a început urmărirea. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au descoperit că șoferul avea permisul de conducere deja suspendat. Bărbatul s-a ales cu o amendă record.

Deși avea permisul de conducere suspendat, bărbatul în vârstă de 31 de ani, din localitatea Vorniceni, și-a pus norocul la încercare. Duminică, a urcat la volan, a apăsat pedala de accelerație dar nu a mai apucat să ajungă la destinaţie.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au efectuat un semnal regulamentar de oprire având în vedere că autoturismul circula cu viteza de 102 km/h. Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor, a gonit pe șosea și s-a oprit în curtea unei societăți comerciale, unde a și fost găsit de agenții de poliție.

Pentru isprava sa, va rămâne pieton pentru multe luni de acum înainte. De asemenea conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 4.785 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments