VIDEO! Urmăriți și bătuți ca în filme

Patru tineri au ajuns la spital, unul dintre ei în stare extrem de gravă, după ce au fost bătuți cu bestialitate.

Totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic. Tinerii au fost urmăriți cu mașina și bătuți cu bâtele pe o uliță din comuna Stăuceni. Agresorii sunt trei tineri de aproximativ 20 de ani din Tocileni și au fost prinși între timp de polițisti.

Prin momente de groază au trecut patru băieți și două fete în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Totul a început când s-au întors de la discoteca din Todireni și pe drum au văzut două mașini șicanându-se în trafic. La un moment dat una dintre masini a început să îi urmărească pe tineri.

Aceștia au mers până în Stăuceni și au încercat să ceară ajutorul oamenilor de acolo.Cele două fete și un tânăr au reușit să scape fugind în curtea unui localnic, căruia i-au cerut ajutorul.

Acesta spune că fetele erau foarte speriate dar și că l-au rugat să cheme poliția cât mai repede.

Ceilalți patru băieți însă au fost prinși și bătuți cu bâtele fără milă. Doi dintre tineri povestesc drama prin care au trecut. Sunt încă marcați de ceea ce au trăit. Spun că nu îi cunoșteau pe agresori și nici nu măcar în discotecă nu au existat altercații între ei.

Martorii au sunat de urgență la 112.

Deși inițial au fost solicitate două ambulanțe pentru două victime,odată ajunse cadrele medicale au constatat că existau încă alte două victime și au cerut ajutorul celorlalți colegi. Unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani, a fost atât de crunt bătut încât a intrat în comă de gradul III si a fost nevoie să fie transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iași. În ciuda intervențiilor suferite starea sa este în continuare critică iar medicii sunt rezervați.

Polițiștii sosiți la fața locului au împânzit Stăuceniul si la scurt timp i-au identificat și prins pe cei trei agresori. Aceștia s-au ales cu dosare penale pentru lovire și distrugere.

Citeste si:

Facebook Comments