Vacanță educativă la Botoșani

Vacanță educativă la Botoșani

Bibliovacanța ne învață cum să ne petrecem timpul liber în mod constructiv

Urmează o vară foarte educativă pentru botoșănenii dornici de cunoaștere. Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” din Botoșani derulează și în acest an programul ”Bibliovacanța” plin cu activități educative pentru botoșănenii de toate vârstele. În sălile bibliotecii vor fi organizate toată vara, numeroase activități de petrecere a timpului liber într-un mod constructiv, centrate în special pe tineri. Este vorba de cursuri de limbi străine, origami,șah,istoria orașului,educație pentru sănătate,cluburi literare și numeroase alte activități.

Nu vor fi uitați nici adulții dornici de cunoaștere și învățare. Angajații bibliotecii au un program bine pus la punct în această vară, inclusiv pentru cei trecuți de vârsta școlii cu numeroase activități.

Mulți tineri care frecventează biblioteca pentru a studia, spun că ”Bibliovacanța” este o adevărată oportunitate de învățare și de petrecere a timpului liber în mod constructiv. Totodată aceștia spun că aici mulți botoșăneni pot să-și găsească cu adevărat pasiunea.

Totodată în această vară la Bibliovacanța, botoșănenii vor putea participa și la cursuri de televiziune, organizate în parteneriat cu Somax TV. Înscrierile la diferite cursuri au început și au loc la sediul central al Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments