VACANŢĂ pe patul de spital: În numai două zile, trei copii au fost răniţi în accidente rutiere!

Nesupravegheaţi de părinţi, trei minori au ajuns în ultimele două zile la spital!

În toate cele trei cazuri, oamenii legii au constatat că micuţii erau neînsoţiţi, iar conducătorii auto implicaţi în accidentele rutiere nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vineri, în jurul orei 14.15, un minor în vârstă de 4 ani, care, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii (Aleea Nucului din municipiul Botoşani) prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de P. M., de 46 de ani, din municipiul Botoşani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tot vineri, în jurul orei 18.00, L. I., de 54 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Dumbravă, din municipiul Dorohoi, surprinde şi accidentează o minoră în vârstă de 9 ani, care se angajase în traversarea străzii, fără a se asigura şi prin loc nepermis pietonilor. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, şoferul fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Sâmbătă, în jurul orei 18.45, M. A., de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Mihail Kogălniceanu din municipiu, a surprins şi accidentat uşor o minoră în vârstă de 8 ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, printre doua autoturisme parcate, în timp ce circula pe role. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cele trei cauze continuă cercetările, urmând să fie propuse soluţii procedurale.

 

Pentru mai multe detalii click aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments