VIDEO! Vânătoare de evazioniști și contrabandiști

Au fost acțiuni de amploare în cursul zilei de joi, la Botoșani! Oamenii legii au acționat în Piața Centrală au legitimat zeci de persoane și au aplicat amenzi usturătoare indivizilor care practicau comerț ilegal cu produse accizabile. În aceeași zi, polițiștii au verificat mai multe unități economice de pe raza județului în vederea prevenirii și combaterii evaziunii fiscale.

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au acționat joi pe raza județului. Au fost verificate 18 societăți și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale ce depășesc 60 000 de lei.

Cu ocazia verificărilor s-au constatat nereguli în actele contabile. Tot ieri, polițiștii botoșăneni în cooperare cu lucrători din cadrul Biroul pentru Imigrări au acționat în zona pieței centrale pentru prevenirea și combaterea comerțului ilegal cu produse accizabile.

Au fost legitimate peste 100 de persoane, controlate 35 de autovehicule și 9 unități economice. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 40 de sancțiuni ce totalizează 6000 de lei.

Acțiuni de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Citeste si:

Facebook Comments