Vârful Câmpului, comuna unde femeile sunt la putere

Sâmbătă, Maria Huțu a fost învestită în funcția de primar

Comuna Vârful Câmpului este singura unitate administrativ teritorială din județ condusă de două femei. Sâmbătă, în prezența unor invitați speciali a fost constituit noul consiliul local al localității și totodată a fost învestită în funcția de primar, favorita localnicilor de la scrutinul din 5 iunie, Maria Huțu. Iar după constituirea noului consiliu local a fost desemnat și noul viceprimar care va face echipă în următorii patru ani cu Maria Huțu, în persoana Marcelei Domonco.

Maria Huțu a depus jurământul de credință în fața celor prezenți și le-a făgăduit localnicilor din comuna Vârful Câmpului că își va duce la îndeplinire promisiunile făcute în campania electorală, pentru dezvoltarea uneia dintre cele mai frumoase comune din județ.

Printre invitații speciali la evenimentul de sâmbătă s-au numărat senatorul Doina Federovici, Costică Macaleți, Mihaela Huncă, Gheorghe Vâzdoagă, Marius Budăi sau Dorin Birta.

Proaspătul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți a ținut să le ureze succes aleșilor din comuna Vârful Câmpului și totodată să îi felicite pentru rezultatele obținute.

Citeste si:

Facebook Comments