VIDEO! Vești despre drumuri mai bune

Încă un pas care scapă, parțial, Botoșaniul de rușine. Deși lucrările la singurul drum național de pământ din România, Manoleasa-Rădăuți Prut, au demarat deja, fondurile erau insuficiente pentru o lucrare complexă. Președintele PSD Botoșani a anunțat că în ședința de Guvern de ieri s-a aprobat o hotărâre pentru indicatorii tehnico economici în vederea continuării lucrărilor.

Cert este faptul că drumul este în momentul de față acoperit de asfalt. Asta nu înseamnă însă că lucrările sunt finalizate. Mai sunt mulți pași de făcut până la tăierea panglicii inaugurale.

Fondurile necesare pentru finalizarea drumului ar putea fi alocate abia la sfârşitul lunii iulie, atunci când va avea loc rectificarea bugetară.

Senatorul PSD vine cu vești și despre mult așteptatul drum Botoșani-Târgu Frumos.

În urma unor discuții purtate cu oficialii din capitală, Doina Federovici anunță că se fac pași și pentru reabilitarea drumului național Botoșani-Ștefănești. Proiectul a trecut printr-un Comitet Tehnico-Economic iar în cursul săptămânii viitoare ar mai urma să treacă de o nouă etapă birocratică.

 

Citeste si:

Facebook Comments