Viaţă salvată de poliţişti locali

Viaţă salvată de poliţişti locali

O botoşăneancă a primit primul ajutor din partea poliţiştilor locali. Se pare că oamenii legii nu sunt văzuţi doar drept oamenii care aplică sancţiuni, ci şi cei care ne salvează viaţa. Asta a simţit pe pielea ei o femeie din Botoşani care a fost salvată în ultim moment de doi poliţişti locali, care au observat că prezenta o stare de rău.

O botoşăneancă a fost la un pas de moarte. Abia ajunsă la locul de muncă, femii i s-a făcut foarte rău și a căzut la pământ. Doi poliţişti locali, aflaţi în patrulare, au observat că în timp ce femeia deschidea toneta de îngheţată acuza o stare de rău. Aceasta şi-a pierdut cunoştinţa şi nu mai răspundea la stimuli. Cei doi poliţişti au intervenit imediat. Au aşezat-o pe femeie pe o bancă şi au sunat la 112.

Între timp, până la sosirea echipajului din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, femeia a primit primul ajutor. La scurt timp a fost preluată de o ambulanţă, iar aceasta suferise o criză cardiacă. Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în parcul Mihai Eminescu.

Citeste si:

Facebook Comments