VIDEO! Viață trăită în boală și sărăcie

Viață trăită în boală, suferință și sărăcie! La asta parca a fost condamnată o femeie de 50 de ani, țintuită la pat de o boală nemiloasă. Pe când avea doar 7 ani a fost diagnosticată cu distrofie musculară progresivă, iar copilăria și tinerețea și-a petrecut-o prin spitale.

Problemele de sănătate s-au înmulțit iar femeia aproape că nu mai vede, aude foarte puțin,are probleme cu rinichii, iar de ceva timp a aflat că are și cancer. Ce mai mare bucurie din viața ei a fost nașterea fiicei sale. Din păcate și fata, acum în vârstă de 18 ani, suferă de o boală rară.

Destinul a fost nemilos cu Florica Câmpanu, o femeie de 50 de ani care locuiește într-o cameră din Parcul Tineretului. S-a născut la Mășcăteni în comuna Albești, într-o familie cu 4 frați. Două fete și doi băieți. Pe când era doar o copilă, Florica a aflat că suferă de distrofie musculară progresivă.

Același diagnostic l-a primit și sora sa, care din păcate s-a stins. De-a lungul vieții Florica a pierdut și pe mama sa, dar și pe fratele său, amândoi răpuși de cancer.

Cea mai mare bucurie pe care femeia a trăit-o în viața ei a fost nașterea fiicei sale. Iar pentru asta a riscat foarte mult. Din păcate, după ce a născut, femeia a aflat că și fiica ei suferă de o boală rară. De trei luni, Sânziana este și ea mamă și la fel ca mama ei și ea și-a riscat viața pentru a da naștere unui copil.

Cele două locuiesc într-o cameră din Parcul tineretului și trăiesc cu doar 1000 de lei pe lună. Banii abia le ajung să se întrețină și nu își pot cumpăra medicamentele de care au atâta nevoie.

Povestea de viață dureroasă a Floricăi Câmpanu o puteți afla, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii ”Oameni și destine”, realizată de Anamaria Macuc.

Citeste si:

Facebook Comments