VIDEO! Viață trăită în lumea umbrelor

A fost bătut fără milă de trei indivizi care l-au nenorocit pe viață. L-au lovit cu atâta furie, încât a ajuns în stare extrem de gravă la un spital din București. A fost inconștient câteva ceasuri, iar de când s-a trezit nu a mai văzut nimic.

De 29 de ani Vasile Pintilii trăiește în lumea umbre lor. Și-a pierdut darul vederii pe când avea doar 22 de ani.

Tragicul eveniment care i-a schimbat viața pentru totdeauna lui Vasile Pintilii s-a întâmplat în urmă cu 29 de ani în județul Călărași.

Bărbatul povestește că se întorcea de la muncă când, la un moment dat, trei indivizi s-au năpustit asupra lui și l-au lovit fără milă. Acum în vârstă de 49 de ani, omul își amintește cu groază de ultimile clipe în care a văzut.

Trezit dintr-o data în întuneric Vasile Pintilii și-a pus viața în mâinile lui Dumnezeu.

Însă șirul suferințelor abia atunci a început. La zece luni după ce a rămas orb nevasta l-a părăsit. L-a lăsat cu băiețelul său, care atunci avea doar un an și jumătate.

Cel mai dureros moment al vieții sale a fost când fiul a împlinit vârsta de 7 ani și trebuia să meargă la școală. Pentru că nu îl putea ajuta cu lecțiile a fost nevoit să se despartă de el, iar copilul să meargă la mama lui.

Povestea dureroasă a lui Vasile Pintilii o puteți afla în cadrul emisiunii ”Oameni și Destine”, realizată de Ana Maria Macuc și difuzată de Somax TV, sâmbătă și duminică de la ora 20.00.

Citeste si:

Facebook Comments