VIDEO! 19 cadre medicale infectate cu COVID 19

19 cadre medicale de la Spitalulul Județean Mavromati au fost testate pozitiv pentru COVID 19. Dintre acestea 6 sunt medici, 10 asistenți medicali și 3 infirmieri. La nivel național, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică sunt 357 de cadre medicale confirmate cu noul coronavirus.

Botoșaniul se afă în topul județelor la numărul de cadre medicale infectate cu virusul sars cov 2.
Potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, 19 cadre medicale de la Spitalul Județean Botoșani au fost confirmate cu noul coronavirus. 6 medici, 10 astitenți medicali și 3 infirmiere.

Totodată, alte 12 cadre medicale au fost testate, iar acum se așteaptă rezultatatele analizelor. Cei mai mulți medici confirmați cu noul coronavirus sunt diabetologi. Direcția de Sănătate Publică Botoșani anunță că Secția de Diabet din incinta blocului central al Spitalului Județean de Urgență Mavromati este închisă, ca urmare a confirmării existenței coronavirus.

În toată țară, ieri erau 357 de cadre medicale confirmate cu noul coronavirus. Cele mai multe sunt de la Spitalul din Suceava, unde au fost confirmate cu COVID 19, 200 de persoane. Dintre acestea 45 sunt medici, 77 asistenți medicali, 24 infirmiere, 10 îngrijitoare și 44 de angajați din personalul auxiliar. La București sunt 60 de cazuri, iar la Arad 24 de cazuri.

Citeste si:

Facebook Comments