VIDEO! 60 pe un loc la ISU

Motivați de nevoia unui loc de muncă stabil și bine plătit, peste 160 de botoșăneni s-au înscris pentru cele cinci posturi scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Este vorba de angajări din sursă externă, iar înscrierile s-au finalizat pe 10 ianuarie.

Concurență record la Inspectoratul pentru Situații de Urgență! La finele anului treuct s-au scos la concurs cinci posturi, iar doritorii n-au stat pe gânduri și au mers în număr mare să se înscrie.

Cel mai râvnit post scos la concurs este cel de ofițer specialist II la compartimentul Control și Activități Preventive. Nu mai puțin de 60 de botoșăneni s-au înscris pentru acest post.

Aproape la fel de mulți concurenți sunt și pentru funcția de subofițer tehnic principal la compartimentul financiar unde s-au înscris 44 de persoane. Interesul este ceva mai scăzut pentru funcția de ofițer specialist tehnic unde sunt doar 28 de persoane înscrise, iar pentru posturile de subofițer tehnic principal și ofițer specialist II s-au încris 19, repsectiv 16 candidați.

Concursul va consta in evaluare psihologică, probe fizice și verificarea cunoștințelor.

Citeste si:

Facebook Comments