VIDEO! A avut zile

A avut zile! Tânărul care a provocat accidentul teribil de duminică de la Bucecea a scăpat miraculos cu câteva oase rupte. Băiatul a suferit o intervenție chirurgicală, iar starea sa este bună, fiind în prezent internat pe secția de ortopedie.

Băiatul de 20 de ani care a fost aruncat prin parbriz după ce mașina pe care o conducea cu 180 de kilometri la oră a fost transportat al spital unde a fost băgat în sala de operație, unde s-a intervenit pentru reducerea luxaţiei de şold intraoperator și reducerea luxaţiei de os astragal.  

A stat o perioadă pe secția ATI, fiind mai apoi mutat pe secția de ortopedie, iar starea sa este bună. Potrivit medicilor botoșăneni tânărul a suferit și un traumatism cranian care i-a provocat pierderea cunoştinţei şi amnezie, dar la examenul radiologic nu au reieşit leziuni grave la nivelul capului.

Băiatul a avut mare noroc și pentru că după ce a fost aruncat pe carosabil, mașina scăpată de sub control nu l-a lovit, iar în acel moment nicio altă mașină nu circula în zonă.

Vă amintim că teribilul accident a avut loc duminică la amiază pe drumul ce face legătura dintre orașul Bucecea și localitatea Huțani. Șoferul, un băiat în vârstă de 20 de ani se afla singur în mașină, iar la un moment dat, pe o porțiune de drum drept a apăsat la maxim pedala de accelerație.

Din cauza vitezei excesive tânărul nu a mai putut stăpâni autoturismul, care a ieșit de pe șosea izbindu-se violent în doi copaci de pe marginea drumului pe care i-a rupt. Mașina s-a răsturnat de mai multe ori și a ajuns înapoi pe șosea întorcându-se la 180 de grade față de direcția de deplasare.

Băiatul a fost aruncat din mașină, fiind găsit de salvatorii chemați la locul accidentului, întins pe șosea. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt în două, iar bucăți din ea, precum motorul și cutia de viteze,  s-au împrăștiat la zeci de metri distanță. Acul vitezometrului a rămas blocat la 180 de kilometri pe oră.

Citeste si:

Facebook Comments