VIDEO! A căzut din căruță și a ajuns la spital

Accident mai puțin obișnuit în comuna Vorona. Un bărbat de 42 de ani a ajuns ieri la spital după ce a căzut din căruță, în timp ce mergea pe un drum din localitate. Omul care era pasager, era în stare avansată de ebrietate, la fel ca și căruțașul.

Evenimentul rutier a avut loc ieri în jurul orei, 18.20 pe un drum din comuna Vorona. Bărbatul de 42 de ani se afla într-o căruță condusă de un alt bărbat de 37 de ani. La un moment dat atelajul hipo a ajuns cu o roată pe acostament, iar pasagerul din dreapta s-a dezechilibrat și a căzut în șanț. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiști dar și un echipaj de ambulanță.

Oamenii legii i-au testat pe cei doi bărbați cu apartul etilotest și au înțeles astfel cazuza accidentului. Conducătorul atelajului avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pasagerul de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din fericire, pasagerul rănit este în afara oricărui pericol, dar cel mai probabil de acum înainte se va gândi de două ori dacă se va mai urca într-o căruță sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments