VIDEO! A făcut accident cu prietenii în maşină

Inconştienţa i-a adus un dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier. Un tânăr botoşănean s-a plimbat beat cu autovehicului în care se aflau şi patru dintre prietenii săi. Acesta a intrat cu maşina într-un cap de pod. Deşi toţi pasagerii erau răniţi, aceştia s-au dus acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, pentru că prietenii săi s-au simţit rău din cauza rănilor şi au ajuns la spital, evenimentul rutier a ajuns în atenţia poliţiei, care a deschis un dosar de cercetare penală pe numele tânărului.

A făcut accident cu prietenii în maşină. Ieri seară, un tânăr din localitatea Boroaia s-a izbit cu maşina într-un cap de pod după ce a pierdut controlul autovehiculului. În autovehicul erau şi alţi patru pasageri, prieteni cu şoferul de 23 de ani. Deşi toate persoanele aflate în autoturism au suferit răni destul de grave, aceştia au preferat să treacă în linişte situaţia şi să plece acasă.

Însă, la scurt timp, pasagerii de 23, 22, 18 şi 14 ani, au început să acuze stări de rău. Astfel că au mers la spital, unde au declarat că au fost victimele unui accident rutier. Şoferul a fost identificat de poliţişti şi testat cu alcooltestul, care a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Citeste si:

Facebook Comments