VIDEO! A fost la dentist pentru un “abces” şi a aflat că are cancer

O copilă de doar 14 ani trece prin cele mai cumplite clipe din viaţă. A fost cu părinţii la medicul stomatolog pentru că avea un abces, însă medicii i-au dat şocul vieţii sale. Cadrele medicale i-au spus că, de fapt, acel abces era o tumoră canceroasă. Părinţii au recurs la investigaţii amănunţite, s-au consultat cu medici din toată ţara şi chiar din America. Toţi le-au confirmat că fetiţa lor, Cosmina, are o formă agresivă de cancer. Aceasta poate fi tratată doar la un spital din Turcia, dar care necesită costuri uriaşe. Apelul umanitar a fost făcut chiar de un verişor de-al fetei, preşedintele Asociaţiei “Salvează o Inimă”, Vlad Plăcintă.

Deşi mersul la stomatolog nu este chiar plăcut de toată lumea, pentru o adolescentă de 14 ani s-a dovedit a fi şocul vieţii sale. Cosmina Bălăşescu acuza dureri şi sângerări din cauza unui abces. A mers împreună cu părinţii săi la un medic stomatolog din Botoşani, însă acesta i-a spus că nu este chiar un abces. S-a dovedit că acest “abces” este, de fapt, o tumoră canceroasă.

Copila a fost trimisă imediat la Spitalul de Copii din Botoşani, unde i-a fost extirpată tumora şi a primit diagnosticul. Totul s-a petrecut pe 28 ianuarie, iar până acum, familia a recurs la investigaţii amănunţite şi au cerut părerea mai multor specialişti din ţară şi chiar din alte ţări.

Dată fiind situaţia, părinţii fetei s-au interesat la mai multe clinici, iar aceştia au primit un răspuns de la o clinică din Turcia. Deşi bucuria este mare că fetiţa lor poate fi salvată, au mai primit o lovitură când au aflat de ce sumă au nevoie pentru a o trata pe Cosmina. Aproximativ 95.000 de euro este suma de care familia ar avea nevoie.

Tatăl lucrează ca grădinar în Italia, iar câştigurile sale nu pot acoperi această sumă. Din acest motiv, Vlad Plăcintă, verişorul copilei, a făcut un apel pe pagina sa de facebook, dar şi pe pagina Asociaţiei “Salvează o Inimă”. Donaţiile pot fi făcute în conturile asociaţiei pentru sănătatea Cosminei.

Citeste si:

Facebook Comments