VIDEO! A fost la un pas de moarte după un accident cu tractorul

Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă după ce a făcut accident cu tractorul. Tânărul se afla într-o pădure din apropierea unei localităţi din judeţ şi trebuia să transporte o remorcă plină cu lemne. Însă, la un moment dat, bărbatul a pierdut controlul tractorului şi s-a izbit violent într-un copac. Acesta s-a lovit puternic de interiorul cabinei utilajului, după care a fost proiectat în exterior.

A fost la un pas de a fi strivit de vehicul. Ceilalţi cetăţeni aflaţi în pădure în momentul producerii nefericitului eveniment au reuşit să îl ia la timp din calea tractorului şi au sunat la 112 imediat.

Evenimentul s-a petrecut marţi după orele amiezii. Un tânăr botoşănean, de 24 de ani, se afla în pădure pentru a încărca într-o remorcă mai multe lemne şi a le transporta în localitatea sa de domiciliu. Acesta era la volanul unui tractor pe un drum forestier, iar la un moment dat a pierdut controlul utilajului izbindu-se puternic într-un copac.

Tânărul s-a lovit de interiorul cabinei tractorului şi a fost proiectat în exterior, unde era să ajungă sub fiarele maşinii avariate care ulterior s-a răsturnat. Din fericire, la faţa locului se aflau şi alţi oameni care au reuşit să îl scoată de acolo la timp.

Aceştia l-au pus în maşina unui dintre martori şi între timp au sunat la 112. Victima a fost preluată pe drum de un echipaj cu medic SMURD şi a fost transportată la spital. Tânărul a suferit un traumatism de claviculă şi unul cranian. Starea lui a fost stabilizată de către medici.

Citeste si:

Facebook Comments