VIDEO! A furat mobilier și umbrele de 40.000 de lei

Agent economic lăsat fără mobilierul pentru terasă. La începutul acestui an, un bărbat de 38 de ani a furat mese, scaune şi umbrele de la de pe terasa unei societăți comerciale din Botoșani. Agentul economic s-a ales cu o pagubă uriaşă, recuperând doar jumătate din suma pe care a pierdut-o. Hoțul a ajuns în arestul Poliţiei pentru 24 de ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuă.

Cercetat pentru că a furat mobilier și umbrele de pe o terasă. Infracțiunea a fost comisă la începutul acestui an, când bărbatul de 38 de ani fura în formă continuă, timp de cinci luni de zile, mobilier de la această societate comercială. Agentul economic s-a ales cu o pagubă de 40.000 de lei. Şi doar o parte din aceasta a reuşit să fie recuperată. După ce a fost pus sub acuzaţia de furt calificat în formă continuă, bărbatul a fost identificat şi arestat pentru 24 de ore. Individul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Tot ieri, un alt tânăr a fost băgat în sptele gratiilor. Acesta a încălcat ordinul de arest la domiciliu, fiind înlocuit de către instanța de judecată cu arestarea preventivă pentru 30 de zile în Penitenciar. În luna aprilie a acestui an, tânărul de 29 de ani a tâlhărit o botoșăneancă. Acesta i-a furat geanta de pe umăr femeii de 71 de ani. Bărbatul a părăsit locuința, fără acordul magistraților, în timp ce se afla arestat la domiciliu. Acum, își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Citeste si:

Facebook Comments